حامد کرزی با سفرای افغانستان در کشورهای قلب آسیا دیدار کرد
تاریخ نشر: May 08, 2012
19 ثور 1391- حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان با سفرای افغانستان در کشور های قلب آسیا دیدار کرد.
در این دیدار که قبل از ظهر امروز در ارگ انجام شد، ابتدا در مورد سیمینار دو روزه یی سفرای افغانستان در کشورهای " قلب آسیا " که جهت اتخاذ آماده گی ها برای برگزاری کنفرانس کابل در چهار چوب پروسه استانبول در وزارت امور خارجه تدویر یافته بود، صحبت گردید.
همچنان در این دیدار تاکید گردید که این سفرا باید در مورد سند همکاری های ستراتیژیک میان افغانستان و امریکا در کشور های محل ماموریت شان، به مقامات و مردم خاطر نشان نمایند که امضای این سند خلاف کشور های منطقه نمی باشد.
جاوید لودین معین سیاسی وزارت امور خارجه در مورد اهمیت روابط حسنه با کشور های منطقه طی صحبتی تاکید کرده گفت که سفرای افغانستان در کشور های قلب آسیا در رابطه به دیدگاه های افغانستان در خصوص اهمیت همکاری و همگرایی منطقوی در چهارچوب پروسه استانبول و سند همکاری های ستراتیژیک با ایالات متحده امریکا در سیمینار دو روزه شان در کابل به بحث و گفتگو پرداختند.
سپس حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان ضمن خوش آمدید به سفرای افغانستان در کشور های قلب آسیا گفت که شما به کشور های منطقه اطمینان دهید که امضای سند همکاری های ستراییژیک با امریکا به زیان آنها نمی باشد و باید سوء تفاهمات که در زمینه برای بعضی از کشور های همسایه ایجاد شده است، رفع گردد.
گفتنی است که کشور های قلب آسیا به شمول افغانستان و همسایه هایش عبارت اند از چین، تاجکستان، ازبکستان، ترکمنستان، ایران، پاکستان، هند، روسیه، قرغزستان، قزاقستان، آذربایجان، ترکیه، امارات متحده عربی و عربستان سعودی می باشد.